Öncelikle merhabalar, bayram seyahatim sebebiyle bu hafta, haftalık tahminlerimi özet olarak paylaşabileceğim. İşte 10.Hafta için seçtiğim dört maç:

Carolina Panthers  (1-7) @ Tampa Bay Buccaneers (5-3)

Panthers’da D.Williams ve J.Stewart yok. Bucs ise tahminlerin üzerinde bir sezon geçiriyor. Bu sezon aralarında oynadıkları maçı Bucs deplasmanda rahat kazanmıştı. Bu hafta Bucs’tan yine rahat bir galibiyet bekliyorum.

Tampa Bay Buccaneers -7

Cincinnati Bengals (2-6) at Indianapolis Colts (5-3)

Colts geçen hafta beklemediği bir malubiyet aldı. Bu sezon evinde hiç kaybetmeyen Colts kazandığı tüm maçlarda da handikapı kapatmayı başardı. Son 5 maçını kaybeden Bengals’dan Colts karşısında bir sürpriz yapmasını beklemiyorum.

Indianapolis Colts -7

Tennessee Titans (5-3) at Miami Dolphins (4-4)

Henüz evinde galibşyeti olmayan Dolphins ortalamanın üzerindeki takımlara diş geçiremiyor. Geçen hafta Titans’ın maçını izleme şansı buldum. Chargers pas hücumunu durdurmakta oldukça zorlanan Titans V.Young’ın sakatlanması ile galibiyet şansını yitirdi. Bu hafta Young’ın oynayıp oynamayacağı belirsiz fakat hafta arası transfer edilen R.Moss’un özellikle C.Johnson için koşu yollarını açacağını düşünüyorum. Titans’ı maçı kazanmaya yakın taraf olarak görüyorum.

Tennessee Titans -1

Minnesota Vikings (3-5) at Chicago Bears (5-3)

Bears’ın bu sezon uyguladığı Martz hücum tarzı tam Vikings’in dişine göre olabilir. Top kontrolünün Vikings’de olacağını tahmin ediyorum. Favre geçen hafta sergilediği performasnı gösterse Vikings bu maçı kazanacaktır. Vikings’de P.Harvin’in oynamama riski olsa da S.Rice’ın bu maçla sahalara dönmesi bekleniyor.

Minnesota Vikings -1