Indianapolis Colts’un yıldız oyun kurucusu Peyton Manning kariyerinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor. Yıldız oyuncunun sevenleri, son haftalarda tecrübeli oyuncudan görmeye alışık olmadıkları başarısız pasları, kötü tercihleri izliyorlar.

Dört defa NFL’de normal sezonun MVP’si olup bu alanda bir rekora sahip olan Peyton Manning’in sahada takım arkadaşlarıyla olan iletişimsizliği Colts’a pahalıya patlamış durumda. Pazar günü Dallas Cowboys’a uzatmalarda Peyton Manning’in interception’ı sonrasında yediği alan golüyle 38 – 35 yenilen Colts arka arkaya üçüncü mağlubiyetini almış oldu.

Üç haftada 11 interception pası atan Peyton Manning ve Cowboys maçını da bir önceki hafta olduğu gibi dört interception ve iki touchdown pasıyla tamamlayan Peyton Manning maç sonrası yaptığı açıklamada,     “Bahane üretmeyeceğim. Topu atıyorum ve her zaman olduğu gibi atmaya devam edeceğim. Umarım paslar takım arkadaşlarıma gider.” dedi.

Indianapolis Colts ise üç haftadır aldığı mağlubiyetlerle 6 – 6 durumuna gelerek AFC Güney grubunda Jacksonville Jaguars’ın arkasına düştü. Jaguars bu sezon grubundaki rakibi Colts’u mağlup etmeyi başarmıştı. Bu da demek oluyor ki Iigin en güçlü ekiplerinden Colts uzun süre sonra playoff’a kalamama tehlikesiyle karşı karşıya.

Colts önümüzdeki hafta ligin güçlü ekiplerinden Tennessee Titans ile deplasmanda mücadele edecek. Sezonun bitmesine henüz dört hafta varken Peyton Manning hedeflerinin tüm maçları kazanmak olduğunu söylerken, “Takımımızı kötü bir duruma soktuğum için hayal kırıklığına uğramış durumdayım ama halen önümüzde bazı grup maçlarımız var.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yazan: Haber Servisi