Philadelphia Eagles’ın yıldız quarterback’i Michael Vick, hapisten çıkmasının ardından 1.5 yıl geçmesinden sonra Pro Bowl oylamasında lig lideri konumunda. Köpek dövüşleri için evinde bir ring kurduğu gerekçesiyle hapis yatan ve 2006 sezonundan beri Amerikan futbolu oynamayan Vick geçtiğimiz sezon Eagles ile anlaşmış ve Eagles’ın bu transferi büyük tepki çekmişti.

Michael Vick geçtiğimiz sezon sahaya her çıkışında taraftarların tepkisine maruz kalırken bu sezon gösterdiği müthiş performans sonrasında tekrardan herkesin sevgisini kazanmış gözüküyor. NFL tarafından açıklamada yıldız oyuncunun şuana kadar 729,838 oy aldığı ve en yakın rakibine 39,000 oydan fazla fark attığı belirtildi.

Vick yaptığı açıklamada hayranlarına teşekkür ederken, “Bence bu sahada ve saha dışında başarmaya çalıştıklarımın bana bir geri dönüşü. Ben sadece işleri tekrar rayına oturtmak için elimden geldiğince çalışıyorum. Sorunun değil çözümün bir parçası olmak istiyorum.” dedi.

Adı MVP adayları arasında geçen Vick, “Hayatımı değiştirdim ve artık sadece bunu herkese göstermek kaldı. Geçmişteki bazı şeyler yaşandı. Keşke geriye dönüp hepsini değiştirebilsem ama şuan tek yapabileceğim şey önüme bakmak.” açıklamasını yaptı.

Pro Bowl oylamaları devam ederken şuanda Vick’in ardında 691,146 oy ile Colts quarterback’i Peyton Manning, AFC’de en çok oy alan oyuncu olarak ikinci sırada yer alıyor. Patriots quarterback’i Tom Brady (623,074) Minnesota Vikings running back’i Adrian Peterson (591,598) ve Packers quarterback’i Aaron Rodgers (547,340) oy ile oylamanın tepelerinde yer alıyorlar.

NFL’in All-Star maçı niteliğindeki Pro-Bowl oylaması 20 Aralık’a kadar devam edecek. Pro Bowl’da takımlar, taraftarlardan, oyunculardan ve koçlardan gelen oyların kombinasyonlarıyla belirlenecek.

Yazan: Haber Servisi