Geçtiğimiz Pazartesi günü biten Pro Bowl taraftar oylamasında, sezonun en formda isimlerinden olan Tom Brady, oylamayı uzun süre lider götüren Michael Vick’i geçerek taraftarlar tarafından en çok oy alan isim oldu.

NFL tarafından Çarşamba günü açıklanan sonuçlara göre Tom Brady, 1.9 milyon oy alırken Philadelphia Eagles’ın quarterback’i Michael Vick 1.5 milyon oyda kaldı. İnternetten ve telefon ortamıyla yapılan oylamada 10 milyona yakın oy kullanıldığı bildirildi.

Taraftar oylamsında pozisyon liderleri, Houston Texans’ın yıldızları ön plana çıktı. Running back’lerde Texans’ın bu sezonki flaş ismi Arian Foster lider olurken, wide receiver’larda yine Texans’dan Andre Johnson en çok oy alan isim oldu. Strong safety olarak Steelers’dan Troy Polamalu, defensive end’lerde Colts’dan Dwight Freeney en çok oy alan isim oldu.

Pro Bowl’da taraftarların oylamaları genel oylamanın üçte birini oluşturuyor. Oyuncuların oyları ve koçların oylarıyla beraber oluşan son durum yarın NFL tarafından açıklanacak.

Pro Bowl 30 Ocak’da Hawaii eyaletinin Honolulu kentinde gerçekleşecek.

Yazan: Haber Servisi