Sezon sonunda serbest kalan New York Jets’in yıldız wide receiver’ı Braylon Edwards, New York Jets forması giymeye devam etmek istediğini ve Jets’in de kendisiyle yeni bir sözleşme yapmak istediğini söyledi.

“Eğer bana bir teklif yaparlarsa kesinlikle takıma geri dönerim.” diyen Edwards, aynı zamanda alkollü araç kullanmasıyla ilgili suçlamaları da reddederken “Bir kez daha belirteyim bir Jet olmayı çok seviyorum.” dedi.

Geçtiğimiz sezon, Jets ile ilk tam sezonunu geçiren ve 53 defa pas yakalayan Braylon Edwards takımına 904 yard ve yedi touchdown kazandırmıştı. Ekim 2009’da Cleveland Browns’dan takasla Jets’e gelen Edwards bu sezon takımının AFC wild card maçında, Colts ile karşılaştığı maçta kritik bir pas yakalayarak, Jets’e maçı kazandıran alan golünü atma imkanı tanımıştı.

Bu sezon serbest oyuncuların durumu ise tam bir belirsizlik içerisinde. Hem oyuncular hem de takımlar, NFL ile oyuncular arasında süren toplu sözleşme görüşmelerinden çıkacak sonucu bekliyor.

Öte yandan Braylon Edwards, yakın zamanda Jets head koçu Rex Ryan ve genel menajer Mike Tannenbaum ile konuştuğunu söylerken, “Onlarda benimle ilgileniyor. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz.” açıklamasını yaptı.

2005 NFL Draftı’nda Cleveland Browns tarafından birinci tur, üçüncü sıradan seçilen 28 yaşındaki oyuncunun kariyerinde 5142 receiving yard ve 39 touchdown bulunuyor.

Yazan: Haber Servisi