Head koç Mike Shanahan ile arasındaki soğukluk hala devam eden quarterback Donovan McNabb’in Washington Redskins’deki geleceği halen belirsizliğini koruyor. Yeni sezonda John Beck ve Rex Grossman ile forma savaşı verecek olan McNabb’e bir hayır etkinliğinde takımda kalıp kalmayacağı sorulduğunda ilginç bir cevap geldi.

Yıldız oyuncu, Washington’ın Major League Baseball (MLB) ekibi Washington Nationals’ı kastederek, “Belki Nationals için oynarım.” cevabını verdi. McNabb’in şaka yoluyla yaptığı açıklama beysbol camiasında heyecan yarattı.

Donovan McNabb’in beysbol kariyeri ile ilgilendiği haberleri yayılınca Minor League Baseball ekiplerinden Potomac Nationals, zaman kaybetmeden Redskins’e ulaştı ve McNabb’in kulüpteki geleceğini tartışmaya başladı.

Potomac Nationals’ın genel menajeri Josh Olerud, yaptığı açıklamada beş defa NFC finalisti olmuş quarterback’in beysbola geçeceğini duyunca çok heyecanlandığını dile getirdi.

“Donovan McNabb, bizim jenerasyonumuzun en iyi atletlerinden biri.” diyen Olerud, McNabb’in temsilcileriyle de konuştuğunu dile getirirken, “Bir oyun kurucu olarak, o  quarterback pozisyonunun tanımını yeniden yaptı ve Philadelphia Eagles’ı ülke genelinde büyük bir şöhrete ulaştırdı. Saha dışındaki çalışmaları ise daha etkileyici. Saha dışında Washington halkına yaptığı yardımlar bizim kulübümüzün felsedesiyle aynı doğrultuda.” dedi.

Potomac Nationals, McNabb’i takımlarında oynamaya ya da idmanlara çıkmaya davet ederken, McNabb’den henüz resmi bir cevap gelmedi.

Lokavt sırasında, futbola ve boksa yönelen oyuncular olurken McNabb’in beysbol oyanamaya başlayıp başlamayacağı büyük bir merak konusu. Belkide bu şekilde McNabb, Washington’da kalmanın bir yolunu bulmuş olur.

Yazan: Haber Servisi