Chris Johnson’dan Tennessee Titans’a kötü haber geldi. Yıldız running back, yeni bir kontrata imza atmadan lokavt kalksa bile hazırlık kampına katılmayacağını söyledi. Johnson’ın kontrat problemi geçtiğimiz sezonda Titans gündemini meşgul etmişti.

Ligin en iyi running back’lerinden biri olan Chris Johnson, geçtiğimiz yıl +2,000 yard koştuğu sezonun ardından takımından yeni bir kontrat istemiş ve benzer bir açıklamayla off-season aktivitelerine katılmayacağını söylemişti. Johnson bu açıklamalarının ardından yeni kontrat yerine 1,5 milyon dolarlık bir zam almıştı.

Yıldız oyuncu halen lige girdiğinde imzaladığı beş yıllığına 12 milyon dolarlık kontratıyla oynuyor. Tennessee basınında, üç sezondur Pro Bowl’a seçilme başarısı gösteren 26 yaşındaki oyuncunun 30 milyon doları garanti olan bir kontrat istediği yazılıyor.

Genel görüş ise kariyerinin en iyi yıllarını geçiren ve NFL’in en tehlikeli hücum oyuncularından biri olan Johnson’ın böyle bir kontrat alması gerektiği yönünde. Geçtiğimiz yaz istediği kontratı alamayan Chris Johnson, lokavt sonrasında yeni bir kontrat imzalayınca daha büyük bir moralle yeni sezona başlayacaktır. Ancak lokavt Johnson için de büyük bir sıkıntı yaratıyor.

NFL lokavtı bittiği anda takımlar veteran serbest oyuncularla, draft edilmemiş çaylaklarla sözleşme imzalamak üzere oldukça yoğun olacaklar. Öte yandan şuanda herhangi bir faaliyet yürütemeyen takımların ilgilenmesi gereken birçok idari işi olacak.

Yeni sezona, çaylak quarterback’leri Jake Locker ile birlikte yeni umutlarla girecek olan Titans’ın başı, off-season’da, Chris Johnson ile yeni bir sözleşme imzalamadığı sürece ağrımaya devam edecek gibi gözüküyor.

Yazan: Haber Servisi