Pazartesi günü hapisten çıkacak olan yıldız wide receiver Plaxico Burress’ın yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği şimdiden konuşulmaya başlandı. Burress’ın Giants’dan en yakın arkadaşı running back Brandon Jacobs yaptığı açıklamada 34 yaşındaki oyuncunun tekra Giants forması giymesinin zor olduğunu belirtti.

“Plaxico Burress’ın eve geldikten sonra bir New York Giant olmasının hiç şansı yok.” diyen Jacobs, yıldız oyuncunun hedefinin Philadelphia Eagles forması giymek olduğunu dile getirdi.

Jacobs, “Plax, Michael Vick gibi Virginia’lı. İkisi de neredeyse aynı şeyleri yaşadı. Eagles’ın birçok dinamik oyuncusu var. Kazanmak istiyorsa oraya gitmenin kötü bir şey olmayacağını düşünüyor. Oraya gidip hemen bir Super Bowl kazanma şansını elde etmek istiyor.” açıklamasını yaptı.

Brandon Jacobs’a göre Burress eski takım arkadaşlarıyla yaptığı görüşmelerde yeni bir başlangıç istediğini dile getirmiş durumda. Yıldız oyuncu son 20 aydır ruhsatsız silah taşıma suçundan ötürü hapis yatıyordu.

“Ben onun tekrardan Giants forması giymesini çok isterim, ancak bunun onun seçenekleri arasında olduğunu bile düşünmüyorum. Burress, organizasyonda herhangi bir şeyin yanlış olduğunu düşünmüyor, sadece yeni bir başlangıç istiyor. Eagles’a giderse, sahda yapcakları değişik kombinasyonları düşünmek bile ürkütücü.” diyen Jacobs, Burress’ın Philadelphia Eagles için ne kadar iyi bir seçim olduğunu dile getirdi.

Daha önce 19 ayın ardından hapishaneden çıkan Michael Vick’e bir şans veren Philadelphia Eagles’ın, halihazırda Vick, DeSean Jackson, LeSean McCoy ve Jeremy Maclin oluşan oldukça tehlikeli bir hücum hattı bulunuyor.

Plaxico Burress’ın eski formuyla lige dönmesi ve Eagles’a katılma ihtimali herkesi heyecanlandırmış durumda. Şuan için lokavt kalkmadan takımların oyuncularla sözleşme imzalama yetkisi bulunmuyor.

Yazan: Haber Servisi