Cincinnati Bengals’ın yıldız wide receiver’ı Chad Ochocinco’nun yeni adresi New England Patritots oldu. Cuma günü gerçekleşen takasta Patriots, Bengals’a basına açıklanmayan 2012 ve 2013 draftlarında kullanılmak üzere iki seçim hakkı göndererek, yıldız oyuncuyu kadrosuna kattı.

Uzun süredir Bengals’da mutsuz olduğunu dile getiren ve takasını talep eden Ochocinco bu hamle isteğine ulaşarak, yeni takımıyla üç yıllık bir kontrata imza attı. Saha dışındaki problemleriyle de sıklıkla gündeme gelen Ochocinco, lokavt sonrası Albert Haynesworth’le birlikte Patriots’a transfer olan ikinci problemli yıldız oldu.

Patriots, bu takasla oyun kurucusu Tom Brady’ye yeni bir silah verirken, ligin en iyi wide receiver’larından biri olan Chad Ochocinco’nun Patriots koçu Bill Belichick ile nasıl bir diyalog içinde olacağı büyük merak konusu.

Geçtiğimiz yıl sezonun açılış maçında Ochocinco ile ilgili konuşan Belichick, “Chad’i hem bir oyuncu olarak hemde kişisel olarak beğeniyorum. Onun oyundan keyif almasını, oyuna olan tutkusunu ve sahadaki azmini takdir ediyorum.” diyerek yıldız oyuncuya ne kadar saygı duyduğunu da ifade etmişti.

Takas sonrası Patriots ile ilk idmanına çıkan 33 yaşındaki Ochocinco’ya taraftarlar muhteşem bir ilgi gösterdi. Ochocinco, Patriots’da da adıyla özdeşlesen 85 numaralı formayı alırken geçtiğimiz sezon 85 numarayı giyen tight end Aaron Hernandez 81 numarayla sahaya çıkyı.

Ayrıca Randy Moss’dan sonra Tom Brady ile uyumlu bir ikili olması beklenen Ochocinco ile ilgili konuşan Brady, “Onu uzun zamandır izliyordum. Takımı oldukça fazla enerji getirdi.” açıklamasını yaptı.

Yazan: Haber Servisi