Kariyerinin son 11 yılını Seattle Seahawks forması altında geçiren ligin tecrübeli quarterback’lerinden Matt Hasselbeck, dün gerçekleşen imza töreniyle kendisini üç yıllık kontrata imzasını attı.

Serbest oyuncu piyasasının en önemli quarterback’lerinden olan 13 yıllık veteran oyuncu yaptığı açıklamada “Buraya sadece bir amaçla geldim o da kazanmak. Bu benim ana hedefim. Bu arada olmak farklı olacak, biliyorum. Değişikliklere alışmam lazım” dedi.

“Herkes bana Nashville’de ortamın ne kadar güzel olduğunu söylüyor, eminim öyledir ama benim asıl amacım maç kazanmak. Bunun için oturup yeni sistemi öğrenmem, takım arkadaşlarımı tanımam lazım. Yapacak çok şey var ve çok heyecanlıyım.”

Tecrübeli oyun kurucunun bu sene ilk 11’de sezona başlaması ve aynı zamanda 2011 Draftı’nda Titans tarafından seçilen çaylak oyun kurucu Jake Locker’a mentörlük yapması bekleniyor.

Üç defa Pro Bowl olma onuru yaşamış olan Matt Hasselbeck’in bu yaz birçok talibi olması bekeniyordu. Aynı zamanda eski takımı Seahawks’de kendisini takımda tutmak istiyordu.

Hasselbeck, neden Titans’ı seçtiği ile ilgili bir soruya, “Her şey çok hızlı gelişti. Seahawks’de kalırım diye düşünüyordum ancak telefonlar çalmaya ve takımlar aramaya başlayınca head koç Mike Munchak ile konuştum. Onunla aramızda çok güzel bir konuşma geçti ve çok heyecanlandım o andan sonra başka bir takıma gidemezdim.” dedi.

13 yıllık kariyerinin ilk iki yılını Green Bay Packers’da Brett Favre’ın yedeği olarak geçiren Matt Hasselbeck, NFL kariyerinde çıktığı 170 maçta attığı 176 touchdown pası, 4279 pas ve 128 interception ile 82.2 QB reytingi yakalamış durumda.

Yazan: Haber Servisi