NFL’de transferi flaş takımı Philadelphia Eagles, Tennessee Titans’ın serbest bıraktığı oyun kurucu Vince Young ile bir yıllığına anlaştığını resmi olarak açıkladı. İki defa Pro Bowl olan Vince Young, Eagles’da Michael Vick’in yedekliğini yapacak.

Lige ilk girdiğinde çoğu kişi tarafından yeni Michael Vick olarak lanse edilen Vince Young’ın iniş-çıkışlarla dolu Titans kariyeri geçtiğimiz günlerde resmi olarak son bulmuştu. Yıldız oyuncu şimdi Eagles’da yeni bir başlangıç peşinde.

Kevin Kolb’u Arizano Cardinals’a takas yoluyla gönderen Philadelphia Eagles, bu takasta yıldız cornerback Dominique Rodgers-Cromartie’yi kadrosuna katmıştı. Vince Young’ı Kevin Kolb’un yerini doldurması için Eagles, böylece bu sezon kadrosuna ikinci Titans’lı oyuncuyu katmış oldu.

Eagles, lokavt kalkar kalkmaz Tennessee Titans savunmasının en önemli isimlerinden defensive end Jason Babin’i ile anlaşmıştı. Babin, transferi ligdeki transfer fırtınası yüzünden gündemde çok yer almasa da yorumcular tarafından oldukça önemli bir hamle olarak nitelendirmişti.

Philadelphia Eagles’ın yıldız quarterback’i Michael Vick, yedeği olarak alınan Vince Young ile ilgili yaptığı açıklamada, “Onunla çalışmayı dört gözle bekliyorum. Bence Vince bir oyuncu olarak olgunlaşacaktır. Burada daha iyi bir oyuncu olacaktır.” dedi.

“Ona ihtiyacımız olduğunda daima burada olacak.” diyen Vick ile Young’ın stillerinin birbirlerine benzerliği yüzünden olası bir forma rekabeti konusunda Eagles taraftarlarını ilginç günler bekleyecek.

Yazan: Haber Servisi