Lokavt sırasında futbola merak saran ve MLS takımı Sporting Kansas City ile idmanlara çıkarak adını gündemden düşürmeyen Cincinnati Bengals’ın yıldız wide receiver’ı Chad Ochocinco şimdi de Nascar’a merak sardı.

30 Haziran’a Atlanta Motor Speedway’da yarışcı Jeff Burton ve ekibi Chad Ochocinco’ya 31 numaralı Caterpillar Chevrolet kullandırdı. Yıldız oyuncu aynı zamanda pit stop’da lastik değiştirirken NASCAR yıldızı olma deneyimi yaşadı.

Daha önce boğaya da binen ve gelecek planları arasında güreşi gösteren Ochocinco, NASCAR deneyimi için, “Bu boğaya binme deneyimine eşdeğer. Böyle bir arabaya binmeden bunun nasıl tehlikeli ve yetenek gerektiren bir spor olduğunu anlayamazsınız.” dedi.

“Pit ekibinde çalışmak ise zordu. Lastik değiştirmek ve arabayı hazırlamak gibi işlemler yaptım. Çok zor ve eğlenceliydi. Muhteşem bir deneyimdi.” diyen Ochocinco, “Eğer NFL yükümlülükleriM olması 4 Temmuz’daki AdvoCare 500 yarışına katılırdım.” açıklamasını yaptı.

Nascar deneyimi basının da ilgi odağı olan Chad Ochocinco lokavt dönemini oldukça meşgul geçiren NFL oyuncularının başında geliyor. Anlaşılan o ki lokavt kalkmadığı sürece yıldız oyuncuyu çeşitli sporları denerken sıklıkla göreceğiz.

Yazan: Haber Servisi