Philadelphia Eagles bir yıldız oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Çarşamba günü New York Giants’ın yıldız wide receiver’ı Steve Smith’in Eagles ile bir yıllık sözleşme imzalandığı resmi olarak açıklandı.

26 yaşındaki Steve Smith’in Giants ile geçirdiği dört sezonda 220 pas yakalaması, 2,386 yardı ve 11 touchdown’ı bulunuyor. 2009 sezonunda inanılmaz bir çıkış yapan ve Pro Bowl olan Smith, o sezon 107 pas yakalayarak Giants tarihinde bir sezonda en çok pas yakalayan oyuncu olmuş ve sezonu 1,220 yard ile yedi touchdown ile tamamlamıştı.

Geçtiğimiz sezon 13 Aralık’ta Giants’ın Minnesota Vikings’i yendiği karşılaşmada sol dizinden sakatlanan Steve Smith, sezonu kapatmıştı. Halen iyileşme sürecinde olan başarılı oyuncu en kısa zamanda sahalara dönmeyi umduğunu söyledi.

“Oynamaya çok yaklaştım. Gerçekçi olmak gerekirse sezonun ilk ayında sahalarda olurum. Belki de ilk hafta. Hiçbir zaman bilemezsiniz.” diyen Smith ile ilgili, Giants head koçu Tom Coughlin, yıldız oyuncunun sahalara dönmesinin çok uzun bir süre alacağına inandığını söyledi.

Coughlin’in görüşlerine katılmadığını söyleyen Steve Smith, “Buna katılmıyorum. Koşuyorum, katlar yapıyorum bir sürü değişik hamleleri yapabiliyorum. Herhangi bir gerilemem de yok.” dedi.

Anlaşılan Philadelphia Eagles da Smith’in eski koçuyla aynı fikirde değil. Super Bowl şampiyonluğunu hedefleyen Eagles, bu hamle ile katarak bu yaz sansasyonel transferlere bir yenisini katmış oldu.

Steve Smith, Eagles’a katılmasındaki sebebin takımın kazanmasına yardımcı olmak olduğunu söylerken, son iki haftada Eagles’ın transfer ettiği altıncı Pro Bowl oyuncu oldu.

Eagles, lokavt kalktığından beri Pro Bowl yıldızlar, Dominique Rodgers-Cromartie, Nnamdi Asomugha, Jason Babin, Vince Young ve Ronnie Brown’ı kadrosuna katmıştı.

Yazan: Haber Servisi