Lokavt biter bitmez Baltimore Ravens’ın salary cap’de yer açma çalışmaları kapsamında serbest bırakılan wide receiver Derrick Mason, New York Jets ile anlaştı. Tecrübeli oyuncu Super Bowl şampiyonluğu kazanmak için Jets’i tercih ettiğini açıkladı.

Super Bowl şampiyonluğu kazanmak için en iyi fırsatının yeşil beyazlı ekipte bulduğunu dile getiren tecrübeli oyuncu, altı sezondur formasını giydiği Baltmiore’dan ayrılışı ile ilgili olarak, “Amerikan futbolu bir iş ve bu da işin içinde var ama biraz amatör duygularla buna yaklaştığım için üzüldüm.” dedi.

Gönlünün Ravens’da kalmaktan yana olduğunu da belirten Mason, şimdi ise Jets’e ve head koç Rex Ryan’a katılma şansını kaçırmak istemediğini söyledi. Kariyerindeki 15.sezonuna girecek olan oyuncu, “İki takımda çok iyi ancak son gelişmelerden sonra burada olmam gerektiğine karar verdim.” açıklamasını yaptı.

Off-season’da kadrosuna bir başka wide receiver Plaxico Burress’u katan New York Jets, yıldız wide receiver’ı Braylon Edwards ile sözleşme yenilememişti.

Baltimore’a karşı herhangi bir kötü duygu beslemediğini söyleyen ve taraftarlara teşekkür eden Mason, altı sezon Ravens forması giymeden önce sekiz sezon Titans forması giymişti.

Kariyerinde 218 maça çıkan 37 yaşındaki Derrick Mason’ın 11,891 receiving yardı ve 66 touchdown’ı bulunuyor.

Titans kariyerinde kick returner olarak da oynayan Mason’ın return’lerden ise 1,590 yardı ve bir touchdown’ı bulunuyor.

Yazan: Haber Servisi