New England Patriots bu hafta NFL’in deneyimli oyuncularını deneme idmanları için sahay çıkarıyor. Başta free agent WR T.J. Houshmandzadeh olmak üzere, NFL’de 14 yıldır oynayan ve 2009 yılında Super Bowl’u kazanan New Orleans Saints savunma takımının önemli bir elemanı olan safety Darren Sharper da Pazartesi günü Patriots ile çalışacağını açıklandı.

Amerikan basınında yer alan bilgilere göre Bengals, Seahawks ve Ravens formaları giyen T.J. Houshmandzadeh de aynı zamanda Foxboro’yu deneme çalışması amacıyla ziyaret edecek. Bu deneme idmanları sonrasında Houshmandzadeh’in yeni sezonda Patriots forması giyip giymeyeceği belli olacak.

33 yaşındaki Houshmandzadeh, Cincinnati’de Temmuz ayının sonlarında New England tarafından transfer edilen Chad Ochocinco ile birlikte verimli yıllar geçirdikten sonra 2009’da Seattle ve geçen sezon Ravens’e geçmiş ama bu iki takımda performansı hayal kırıklığı yaratmıştı.

Kariyerinde Green Bay Packers, Minnesota Vikings ve New Orleans Saints formaları giyen Sharper’ın 205 maçta 943 tackle’ı, 63 interception’ı ve 11 touchdown’ı bulunuyor. Beş kere Pro Bowl’a çağırılan deneyimli oyuncu dizinden ameliyat olduğu 2010 sezonunda sekiz maç kaçırmıştı.

Öte yandan Patriots, Sharper’a ek olarak en son Broncos’dan ayrılan 10 yıllık veteran safety Renaldo Hill’i de deneme amaçlı konuk edecek.

Yazan: Haber Servisi