Tecrübeli oyuncuları Derrick Mason ve Todd Heap’in ayrılışının ardından pas hücumunda veteran oyuncu eksikliği çeken Baltimore Ravens, Buffalo Bills’in tecrübeli wide receiver’ı Lee Evans’ı takas yoluyla kadrosuna kattı.

Ravens, Evans karşılığında Buffalo’ya draftta dördüncü tur seçim hakkı verirken, bu hamle Bills’in genç receiver’larına olan güveninin bir göstergesi olarak yorumladı. Bills’in en saygı duyulan oyuncularından olan Lee Evans, beş sezon takım kaptanlığı yapmıştı.

Kariyerinde Bills forması dışında bir forma giyecek olan 30 yaşındaki Lee Evans’ın Ravens’da Derrick Mason’dan boşalan 85 numaralı formayı giyeceği açıklandı. İki sezondur Buffalo Bills’in QB pozisyonundaki sıkıntıları yüzünden performansı düşmeye başlayan Evans’ın Ravens’da QB Flacco ile yeniden doğması bekleniyor.

Aynı zamanda geçtiğimiz sezon Ravens’a gelen Anquan Boldin ile de iyi bir ikili olması beklenen Evans yaptığı açıklamada, “Buraya geldiğim ve özel bir şeyin parçası olduğum için çok heyecanlıyım. Ravens, başarılı, tarihi bir organizasyon. Sadece bana düşen görevi yapıp takımıma yardımcı olmak istiyorum.” dedi.

2004 NFL Draftı’nın ilk tur 13.sırasından seçilen Lee Evans’ın kariyerinde sadece galibiyetlerin mağlubiyetlerden fazla olduğu bir sezon bulunuyor.

Buffalo Bills formasıyla yedi sezon geçiren Lee Evans, geçen sezon üç maç kaçırmıştı. Onun dışında yedi sezonda takımının tüm maçlarında forma giyen başarlı wide receiver, 109 maçta takımına 5,934 yard ve 43 touchdown kazandırmıştı.

Yazan: Haber Servisi