Off-season’da kadrosunu wide receiver Sidney Rice ile güçlendiren Seattle Seahawks, halen güvenilir bir oyun kurucu bulamamasına rağmen, pas hücumunu güçlendirmeye devam ediyor. Seahawks son olarak Raiders’dan ayrılan Zach Miller ile anlaştığını duyurdu.

Kariyerindeki dört sezonunu da Oakland Raiders ile geçiren Zach Miller, Seahawks ile beş yıllık sözleşme imzalarken, kontratın detayları takım tarafından açıklanmadı. 25 yaşındaki başarılı tight end Raiders çıktığı 62 maçta takımına 2,712 yard kazandırarak 12 touchdown yapmıştı.

Şuanda Seahawks’in offensive line koçluğunu yapan ve Miller ile Raiders’da da çalışan Tom Cable yaptığı açıklamada, Pro Bowl olma onuruna erişmiş oyuncuyla ilgili olarak, “İnsanların onun hakkında bilmesi gereken şey, ne kadar komple bir oyuncu olduğudur” dedi.

Zach Miller için “Blok yapabilen, hareketli bir oyuncu. Aynı zamanda pas oyunlarında birebir eşleşmelerde de başarılı olabilen bir isim.” diyen Tom Cable yeni transferden ne kadar mutlu olduğunu dile getirdi.

Öte yandan savunmasını da yaptığı transferle güçlendirmeye çalışan Seattle Seahawks, New Orleans Saints’den ayrılan defensive end Jimmy Wilkerson ile anlaştığını duyurdu.

Sekiz sezonluk NFL kariyerinde Kansas City, Tamp Bay ve New Orleans formaları giyen Wilkerson’ın 119 maçta 179 takcle’ı ve 14 sack’i bulunuyor.

Yazan: Haber Servisi