Tennessee Titans, 25 yaşındaki Running back Chris Johnson ile 4 yıllık bir anlaşma imzaladı. Anlaşmaya göre Chris Johnson 4 yıllığına 30 milyonu garanti olarak 53,5 milyon dolara el sıkıştı. Tennessee yapılan anlaşmayı doğruladı.

NFL Network Muhabiri Jason La Canfora’nın haberine göre Johnson, yapılan yeni anlaşmayla 2016 ya kadar Tennessee ‘e kalacak ve 2011 yılında aylık olarak 800 bin dolar maaş alacak, kazanılan primler ile birlikte bu miktar aylık olarak 1.065.000 doları bulacak.

Chris Johnson Lockout’dan sonra yeni bir sözleşme yapılıp şartlar düzeltilmezse kampa katılmayacağını belirtmiş ve hazırlık kampına katılmamıştı. Tennessee’nin yeni Head koçu Mike Munchak “Johnson’ın yeni QB Matt Hasselbeck ile en azından birkaç gün çalışabilmesi için anlaşmanın yapılması iyi oldu, çalışmak için 11 Eylül’deki Jacksonville maçına kadar zamanımız var. Buda bize yeter.” dedi.

Chris Johnson’ın yokluğunda geçen yıl draft edilen RB Javon Ringer ve bu yıl draft edilen çaylak Jamie Harper yıldız oyuncunun boşluğunu dolduramadıkları hazırlık maçlarından anlaşılıyordu.

2008 yılında Tennessee tarafından draft edilen yıldız oyuncu ilk yılında bu zamana kadar sadece altı kişinin geçebildiği 2,000 yard barajını, 2009 yılında 2,006 yard koşarak aşmış ve tarihe geçmişti.

Yazan: Haber Servisi