Efsanenin sonu mu geldi? Dört kez Lig MVP’si seçilen ve kariyeri boyunca yani 13 sezon boyunca hiçbir maçını kaçırmayan Manning geçirdiği sakatlığın sıkıntısını yaşıyor. Yaşadığı boyun sakatlığı sonrasında kontrollerin ve tedavinin doğru yapılamaması yüzünden bu Pre-season’da hiçbir maça çıkamayan efsane QB sakatlıktan kurtulamıyor.

Playoff dâhil olmak üzere 13 sezonluk kariyeri boyunca 227 maça çıkan 35 yaşındaki yıldızın, takımının sezon açılış maçı olan Houston Texans karşılaşmasına çıkması pek olası gözükmüyor. Yapılan son kontrollerin sonucunda ikinci bir operasyon geçirmesi gündeme gelen Manning ilk kez resmi bir maçını kaçırmış olacak.

NFL Network Muhabiri Jason La Canfora’ nın haberine göre Manning’in tekrar sahalara dönemeyebileceği konuşuluyor. Canfora, çeşitli kaynaklara dayandırarak yaptığı haberde, Manning’in sakatlığının sanıldığından ciddi olduğunu ikinci bir operasyon olma ihtimali olduğunu ve sahalara dönmesinin uzun bir zaman alacağını zaten emekli olmayı düşünen Manning’in futbolu bırakabileceğini açıkladı.

Colts başkanı Bill Polian katıldığı radyo programında “Manning’ in ikinci bir operasyona ihtiyacı olduğunu belirten bir rapor bize ulaşmadı. Şu an için kesin bir bulgu yok’’ dedi.

NFL’de bu konuyla ilgili tartışmalar ise durulmak bilmiyor. Herkes Manning’siz bir NFL’in nasıl olacağı konusunu tartışıyor. Colts defensive back’i Antoine Bethea gazetecilere yaptığı açıklamada “tabi ki Manning’siz bir NFL çok farklı bir NFL olacaktır. Ancak onsuz oynamaya alışmamız lazım” dedi.

Bu arada basında çıkan Manning’in yerine Brett Favre gelebilir haberlerine Colts’un sahibi Jim Irsay, Pazar gecesi Twitter adresinden yaptığı açıklamada “Peyton’ ın iyileşmesi dışında hiçbir çabamız yok “ dedi.

Diğer yandan Offseason’da boynundan operasyon geçiren Manning’in Bu pazartesi antrenmanlara başladığı da gelen haberler arasında ancak bütün offseason ve Pre-Season boyunca hiçbir idmana çıkmayan Manning’in hazır olmasının uzun süreceği belirtiliyor. Boyun sakatlığı konusunda ise sakatlığın, halen tekrarlayıp tekrarlamayacağı gibi bir şüphe de söz konusu.

Yazan: Haber Servisi