Kansas City’e kendileri için sezonun ilk maçı olan Buffalo Bills maçında aldıkları 41 – 7’lik mağlubiyetin ardından bir şok da defensive back Eric Berry’den geldi.

Buffalo Bills hücumu sırasında hiçbir oyuncuyla mücadele etmemesine rağmen ayağından sakatlanan DB Berry’nin, maçın ardından yapılan kontroller sonucunda bacak kaslarında yırtık meydana geldiği bundan dolayı sezonu kapattığı açıklandı.

2010 sezonunda draft edilen Eric Berry, geçtiğimiz sezon çaylak yılı olmasına rağmen çok iyi bir performans sergilemiş ve 16 maçta da forma şansı bulmuştu. Berry geçen sezonu 77 Tackle, iki sack ve dört interception ile tamamlamıştı.

Geçtiğimiz gün basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kansas City Chiefs’in head koçu Todd Haley:  “Berry bizim için çok önemli bir oyuncuydu, zaten diğer sakat oyunculardan dolayı kadro kurmakta zorlanmıştık. Bu sezon onun yerini doldurmak çok zor olacak” dedi.

Basın mensuplarının yenilgi ile detaylı soruları üzerine Haley: “Ben sadece çok iyi bir oyuncuyu kaybettik diye üzülüyorum” diyerek açıklamalarını bitirdi.

Yazan: Haber Servisi