Dallas Cowboys, deneyimli Defansive End Jay Ratliff ile 5 yıllık sözleşme yeniledi. NFL Network Muhabiri Jason La Canfora’ nın çeşitli kaynaklardan edindiği haberine göre Dallas Cowboys ile veteran Defensive End Jay Ratliff ile 5 yıllığına 18 milyon doları garanti olmak üzere 40 milyon dolarlık bir anlaşmaya imza attılar.

Cowboys ve Ratliff ‘indanışmanı Mark Slough basının bu konudaki sorularına cevap verirken. ”Anlaşma yapılması çok yakın büyük ihtimalle Pazar günü yapılacak olan New York Jets maçına kadar anlaşma sağlanır.” dedi.

Dallas News’ın haberine göre Ratliff, Dallas Cowboys ile olan anlaşması gereği bu sezon 3.75 milyon alacakken yeni yapılacak anlaşma ile bu sezon alacağı ücreti 4,9 milyon dolara çıkartmak için uğraşıyor. Ratliff’in Dallas ile 2 yıllık daha anlaşması bulunuyor.

30 yaşında, 1,82 cm boyunda ve 130 kilo olan veteran oyuncu üç kez Pro Bowl’a seçilmiş ve son üç sezondur hiçbir maçını kaçırmamıştı. ve son üç sezondur.

Dallas defansının değişilmezlerinden olan Ratliff, 2005 yılında başlayan kariyeri boyunca Dallas altında toplam 25 Sack yapmıştı.

Yazan: Haber Servisi