New Orleans Saints’da yıldız wide receiver Marques Colston’ın sakatlığı can sıktı. Sezon açılış maçı olan Green Bay Packers maçında sakatlanan yıldız oyuncunun, yapılan kontroller neticesinde köprücük kemiğinin kırıldığı ve bundan dolayı dört ila altı hafta arası sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Maçın dördüncü çeyreğinin son saniyeleri oynanırken atılan 23 yard’lık pası yakalayan Colston, bu pozisyondan sonra kenara sakatlandığını işaret etmişti. Maç sonucu yapılan kontrollerde köprücük kemiğinin kırıldığı anlaşılan Colston’ın kaybı Saints için zaten bozuk olan moralleri yerle bir etti.

28 yaşındaki Colston takımının Green Bay Packers’a 42 – 34 yenildiği karşılaşma da altı pas yakalamış ve takımına 81 yard kazandırmıştı. Başarılı oyuncu maçta bir de fumble yapmıştı.

Öte yandan Colston’ın sakatlığının ardından Randy Moss’un New Orleans Saints tesislerini ziyaret etmesi, Amerikan basınında Randy Moss’un Saints forması ile NFL’e geri dönüş yapabileceği dedikodularının yer almasına neden oldu.

Saints’in basın sözcüsü Greg Bensel, Amerikan basında geniş yankılar uyandıran bu haberin doğru olmadığı dile getirirken Moss’un, Saints tesislerini ziyaret etmediğini söyledi.

Randy Moss’un menajeri Joe Segal da Saints’in Moss ile iletişime geçmediğini duyurdu. Hatırlanacağı gibi, lokavtın kalkmasının ardından şampiyonluğa oynayan bir takımda oynamak istediğini söyleyen ancak beklediği teklifleri alamayan Randy Moss, emekliliğini açıklamıştı.

Sezonun ilk haftası başlamış olsa da halen Randy Moss ile Brett Favre’ın 2011 sezonunda NFL’de oynayıp oynamacağı gündemin en önemli konuları arasında yer alıyor.

 Yazan: Haber Servisi