Tennessee’de Pazar akşamı kazanılan Denver Broncos maçının sevinci kısa sürdü. Titans wide reciever’ı Kenny Britt maçın ikinci çeyreğinde yapılan pas oyununda Broncos defansından Rahim Moore’un müdahalesinden sonra sakatlandı.

Aldığı darbenin ardından topu bırakıp acılar içinde yerde kıvranan 23 yaşındaki başarılı oyuncu maçı tamamlayamadı. Maç sonrası yapılan kontrollerde sağ diz ön çapraz bağları ve medial kollateral ligamentlerinde yırtık saptanan Britt’in sezonu kapattığı bildirildi.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Titans Head koçu Mike Munchak, “Britt in sakatlığı ciddi bir sakatlık yaklaşık bir hafta içinde ameliyat olacak ve büyük ihtimalle sezonun geri kalanında aramızda yer alamayacak.” diye konuştu.

Tennessee Titans tarafından 2009 Draftı’nda 1.tur 30.sıradan seçilen Britt, bu sene NFL’deki üçüncü sezonunu geçiriyordu. Kenny Britt geride kalan üç sezonda şu ana kadar çıktığı 31 maçta yakaladığı 101 pasta 1,765 yard 15 touchdown ile Titants hücumunun en önemli isimlerinden biri olmuştu.

Bu sezona da oldukça iyi başlayan yıldız oyuncu ilk maçında 136 yard ve iki touchdown, ikinci maçında ise 135 ve bir touchdown ile oynamıştı.

Yazan: Haber Servisi