Green Bay Packers bu gece oynadığı Denver Broncos maçını da kazanarak dörtte dört yapmasını bildi ve tekrardan Super Bowl’a gitmek için emin adımlarla ilerlemeye devam etti.

Green Bay’in bu başarısının arkasında ise tabii ki NFL’de ve Green Bay’de yedinci ezonunu geçiren 27 yaşındaki quarterback Aaron Rodgers vardı. Rodgers ve arkadaşları bu akşam bu sezon yaptıkları maçlardaki en yüksek skoru yaparak Broncos maçını 49 – 23kazanmasını bildiler.

Rodgers maçı 38 pas denemesinde 29 pas isabet, 408 yard ve 4 touchdown pasının yanında dokuz koşu denemesinde 36 yard ve 2 touchdown koşusu ekleyerek toplamda 6 touchdown ile inanılması güç bir performans ortaya koydu Yıldız oyuncu aynı zamanda maçı sadece bir touchdown ile tamamladı.

Denver da ise takımdaki geleceği tartışılan oyun kurucu Kyle Orton’ın 32 pas denemesinde 22 isabet, 273 yard, üç touchdown oası ve üç interception ile oynarken Denver’ın Green Bay karşısında direnmesini sağlayamadı.

Maçta Green Bay taraftarlarını tek mutsuz eden olay ise wide receiver Donald Driver’ın sakatlanması oldu. Driver maçın ikinci çeyreğinde Aaron Rodgers’ın attığı pası yakalamaya çalışırken Denver safety’si Brian Dawkins ile girdiği mücadele sonrasında sağ dizinden sakatlık geçirdi.

Geçirdiği sakatlık sonrasında oyuna devam etmeye çalışan Driver birkaç dakika sonrasında dayanamayıp kendini yere bıraktı. Sahadan sedye ile çıkarılan Driver’ın sağlık durumu hakkında net bir bilgi verilmedi.

Öte yandan yoluna kayıpsız devam eden takımlardan Buffalo Bills, Cincinnati Bengals’a 23 – 20 yenilerek galibiyet serisini sonlandırırken, Detroit Lions uzun süre geride götürdüğü maçı Tony Romo’nun ikinci yarıda attığı üç interception’ın da yardımıyla Dallas Cowboys’u 34 – 30 yenmeyi başardı.

Bu skorlarla NFC North’da mücadele eden iki takım, Green Bay Packers ile Detroit Lions, dördüncü haftada NFL’in yenilgisiz takımları olarak kalmayı başardı.

Yazan: Haber Servisi