NFL’de beşinci haftanın diğer bir inanılmaz performansa sahne olan maç ise Pittsburgh Steelers ile Tennessee Titans arasında oynandı.

Geçen hafta oynanan ve Pittsburgh un 17 – 10 kaybettiği Houston Texans maçında ayağından sakatlanan Ben Roethlisberger maçı özel bot ile oynayarak tamamlamıştı.

Pittsburgh’un yıldız quarterback’i Ben Roethlisberger dün gece oynanan maçta inanılmaz bir oyuna imza atarak beş touchdown pası ile Tennessee Titans’ı darmadağın etti ve takımını galibiyete taşıdı. Sakatlığına rağmen muhteşem ortaya koyan yıldız oyuncu bir maçta en çok touchdown pası veren quarterback olarak takım rekorunu tekrardan egale etti.

Daha önce de kariyerinde bir maçta beş touchdown pası atma başarısı gösteren yıldız oyuncu bu rekoru Steelers’ın efsane QB’si Terry Bradshaw ve Mark Malone ile paylaşıyor.

29 yaşındaki yıldız oyuncu adeta Tennessee ekibini tek başına dağıtırken sadece bir interception attı. Sezona yavaş başlayan Big Ben bu performasla kendisi ile ilgili şüpheleri silmiş oldu.

Tennessee Titans da ise Quarterback Matt Hasselbeck in 49 Pas denemesinde 29 isabeti 262 Pas yardı, 1 touchdown ve bir interception ile oynaması ise takımı için yeterli olmadı. Tecrübeli QB takımı gerideyken sürekli arkadaşlarını motive etmeye çalışsa da takımının Steelers karşısında durmasını sağlayamadı.

Yazan: Haber Servisi