Denver Broncos’da radikal değişiklikler devam ediyor. Quarterback pozisyonu Tim Tebow’a emanet edilmesinin ardından ilginç bir sürpriz bir şekilde takımın en önemli receiver’ı Brandon Lloyd, St. Louis Rams’e takas edildi.

Geçtiğimiz sezon ligin en çok yard kat eden receiver’ı olup Pro Bowl’a seçilen Lloyd karşılığında Broncos, 2012 NFL Dratı’nda kullanılmak üzere şartlı bir seçim hakkı aldı. Broncos head koçu John Fox, wide receiver pozisyonundaki derinlik yüzünden böyle takas yaptıklarını söyledi.

Genç wide receiver’larına olan güvenini dile getiren Fox, “Arkadan gelen Demaryius Thomas ve Eddie Royal gibi oyuncularımız var ve Eric Decker’ın bu sezon ki perfomansından çok memnunuz.” açıklamasını yaptı.

Brandon Lloyd ise takasının birlikte alınmış bir karar olduğunu, pas hücumu odaklı bir takımda birinci receiver olmak istediğini belirtti.

Lloyd, takasının Tim Tebow ile ya da Denver’daki oyun kurucu değişikliği ile ilgili olmadığını söylerken, ayrılmasının hem kendisi için hem de takımdaki genç receiver’ların önünü açması açısından iyi olduğunu söyledi.

30 yaşındaki Brandon Lloyd bu sezon dört maçta sadece 19 pas yakalayıp takımına 283 yard kazandırmıştı.

Geçtiğimiz sezon 1,448 yard ve 11 touchdown ile yapan Lloyd, St. Louis’de önemli receiver’ları sakat olduğu için bu sezon bir türlü ritm bulamayan, geçtiğimiz sezonki draft’ın bir numarası Sam Bradford oynayacak.

Yazan: Haber Servisi