Gün geçmiyor ki NFL’den yeni sakatlık haberleri gelmesin. Offseason da yaşanan lokavt sonrası asıl zararın maddi kayıp olarak yaşanıp bittiği sanılmıştı. Ancak ligin başlamasından sonra özellikle yıldız oyuncuların yaşadığı ciddi sakatlıklar asıl kaybın halen devam ettiğinin bir göstergesi oldu ve her takımda bundan kendine düşen payı çokça almaya başladı.

Son sakatlık haberi ise New York Giants dan geldi. Giants’ın etkili running back’i Brandon Jacobs Çarşamba günü yapılan antrenmanda dizinden sakatlandı.

New York Daily News’ın haberine göre NFL’de yedinci sezonunu geçiren Jacobs, Çarşamba günü öğlen antrenmanları sırasında dizinden sakatlandı. Yapılan kontrollerde dizinin şiştiği anlaşılan Jacobs’ın tedavisine hemen başlanırken takımın head koçu Tom Caughlin gazetecilere verdiği demeçte “Jacobs’ın dizide biraz şişme ve morarma mevcut ancak sakatlığı çok ciddi değil tahminen bir iki gün içerisinde tekrar aramıza döner” dedi.

Giants’da bu sezon sakatlıkların çok olmasından dolayı gelen bu iyi habere sevinirken OLB Michael Boley (Diz), DE Justin Tuck (Boyun), CB Corey Webster (kişisel nedenlerle) yapılan antrenmanlara katılmadılar.

Gazetecilerin sakat olan diğer oyuncuların durumunu sorması üzerine Caughlin, “Michael ve Corey doktorların raporlarına göre oynamaya uygun değiller. Sakatlıkları halen devam etmekte tedavileri sonuç veriyor yakın zamanda aramıza katılmalarını bekliyoruz.” dedi.

Yazan: Haber Servisi