Dün akşam New York Giants ile deplasmanda karşı karşıya gelen Seattle Seahawks maçı 36 – 25 kazanırken oyun kurucusu Tarvaris Jackson’ın sakatlanması galibiyeti gölgede bıraktı.

Maçın üçüncü çeyreğinde yaptığı koşu oyunu sonrasında Giants defansının müdahalesi ile sağ omzundan sakatlanıp yerde kalan Jackson acı içerisinde kıvrandı.

Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Jackson kontrol için soyunma odasına götürüldü, kısa süre sonra geri dönen Jackson maçın geri kalan kısmını kenardan izlemek zorunda kaldı.

Sağlık durumu hakkında her hangi bir açıklama yapılmayan 28 yaşındaki oyuncu için gelecek hafta Seahawks’in bay pozisyonunda olması ise bir şans olarak görünüyor.

Bu sene Seahawks’deki ilk yılını geçiren oyuncu sakatlanana kadar, Giants karşısında, 22 pas denemesinde 15 pas başarısı, 166 pas yardı, bir touchdown ve bir interception ile oynadı.

Jackson’ın sakatlanması ile oyuna onun yerine dahil olan 29 yaşındaki QB Charlie Whitehurst ise maçı 19 pas denemesinde 11 pas başarısı, 149 pas yardı ve bir touchdown ile tamamlayarak Seahawks’ın Quarterback mevkisinin güvende olacağını gösterdi.

Yazan: Haber Servisi