NFL’de dokuzuncu hafta birbirinden heyecanlı maçlara sahne oldu. Geçtiğimiz sekiz haftada oynadığı yedi maçın yedisini de kazanan son şampiyon Greenbay Packers ile AFC’nin iddialı ekipleri arasında yer alan San Diego Chargers deplasmanındaydı.

Baştan sona kadar müthiş bir mücadeleye sahne olan maçta gülen taraf 45 – 38 ile Green Bay olurken bu galibiyetle bu sezonda şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu tüm dünyaya gösterdi.

Karşılıklı touchdown’lar ile başlayan maça damgasını vuran olaylar ise San Diego’nun yıldız oyun kurucusu Philip Rivers’ın attığı üç interception oldu. Rivers’ın attığı üç interception’ın ikisi Packers touchdown’ı ile sonuçlanırken son interception’ı maçı bitirdi.

Maçın son saniyeleri inanılmaz bir heyecan içinde geçerken son 26 saniye kala maçı uzatmaya götürme hatta galibiyet şansı yakalayan San Diego’da Rivers topu ikinci defa Packers safety’si Charlie Peprah ile buluşturarak takımının umutlarını bitirmiş oldu.

Bu sene performansı ile oldukça eleştirilen Rivers maçta 385 yard ve dört touchdown pası ile tamamlasa da yaptığı kritik hatalarla yine eleştiri oklarının hedefi oldu.

Green Bay Packers’da ise sezona damgasını vuran isim olan Aaron Rodgers yine muhteşem bir performansa imza attı. 26 pas denemesinin 21’inde başarılı olan yıldız oyuncu maçı 247 yard ve dört touchdown ile tamamlayarak bu sezonki touchdown pası sayısını 24’e çıkardı.

Yazan: Haber Servisi