Pazar akşamı M&T Bank Arena’da oynanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan Arizona Cardinals – Baltimore Ravens karşılaşmasında son çeyrekteki etkili oyunuyla 30-27 kazanan takım Baltimore Ravens oldu. Arizona ikinci çeyrekte bir fumble recovery ve Patrick Peterson’ın 82 yardlık punt return’ü sayesinde beş dakika içerisinde üç touchdown yaparak 24-3 öne geçmeyi başarmıştı. Karşılaşmanın son çeyreğine kadar maçı önde götüren Arizona Cardinals bu yenilgiyle beraber bu sezonki 5. yenilgisini alarak playoff ümitlerini iyice azalttı.

Arizona Cardinals’da bu sezon Philadelphia Eagles’dan transfer edilen ve NFL’de 5. sezonunda olan oyun kurucu Kevin Kolb 21 denemede 10 başarılı pas ile 153 yard pas atarak ve bir touchdown ile oynayarak takımı için büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Ev sahibi Baltimore Ravens’da ise 26 yaşındaki oyunkurucu Joe Flacco maçta yuhalanmasına rağmen Arizona karşısında 51 denemede 31 başarılı pas ile 336 yard pas attı ve 18 koşu oyununda 63 yard koşan ve 3 Touchdown yaparak kariyer rekorunu kıran 24 yaşındaki running back Ray Rice ile birlikte takımı galibiyete taşıyan isimler oldular.

Baltimore’un bundan önceki büyük geri dönüşü 2006 senesindeydi, o karşılaşmada Ravens Tennessee karşısında 19 sayı geriden gelmişti.

Yazan: Haber Servisi