TAFL Kulüpler 1.Ligi ve Kulüpler 2.Ligi fikstürleri dün federasyonun resmi web sitesinden yapılan açıklama ile duyuruldu. 2011 – 2012 sezonu fikstürlerine göre, Kulüpler 1.Ligi yeni sezonu 26 Kasım 2011 tarihinde başlayacak.

İlk hafta maçları geçen yılın finalistlerinin maçlarıyla başlayacak. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Gazi Warriors, ilk hafta Ankara Cats’e deplasmanda konuk olacak. Son finalist Boğaziçi Sultans ise aynı haftaA İTÜ Hornets ile karşılaşacak.

27 Kasım 2011 tarihinde ise Hacettepe Red Deers, bu sezon yeni bir yapılanmaya giden, iki sezon öncesinin şampiyonu İstanbul Cavaliers’ı ağırlayacak. Haftanın son maçında ise DAÜ Crows ile ODTÜ Falcons karşı karşıya gelecek. Kulüpler 1.Ligi’nde ikinci hafta maçları ise 10 – 11 Aralık tarihlerinde oynanacak.

Geçtiğimiz sezon organizasyonunda büyük sıkıntılar olan Kulüpler 2.Ligi ise 3 – 4 Aralık tarihlerinde oynanacak ilk hafta maçlarıyla start alacak.

İkinci haftası 17 – 18 Aralık’ta oynanacak olan 2.Lig’de üçüncü haftanın Mart sonunda olması ve A Grubu takımlarının sezonun üç maç ile tamamlanacak olması fikstürde eleştirilen konuların başında geliyor.

Bu sene A ve B grubu olmak üzere iki gruplu oynanacak olan 2.Lig’de İzmir takımlarının ağırlıkta olduğu A grubunda dört, İstanbul takımlarının ağırlıkta olduğu B grubunda beş takım bulunuyor.

A grubu birincisi Mayıs ayında 1.Lig yedincisi ile play-out maçı oynayacakken, B grubu birincisi ise, 1.Lig sekizincisi karşısında birinci lige çıkma mücadelesi verecek.

Kulüpler 1.Ligi 2011 – 2012 Sezonu fikstürünün tamamı için tıklayınız.

Kulüpler 2.Ligi 2011 – 2012 Sezonu fikstürünün tamamı için tıklayınız.

Yazan: Haber Servisi