Bu sezon NFL’de son dakikalarda takımına kazandırdığı maçlarla ve koşu odaklı oyun sistemiyle adından en çok söz ettiren Tim Tebow için işler iki haftadır pek iyi gitmiyor. Geçtiğimiz hafta New England ve Tom Brady’e karşı koyamayan Tebow ve Broncos bu hafta da Buffalo Bills’e mağlup oldu.

İki yıllık NFL kariyerinin en kötü maçını çıkaran Tim Tebow, maçın ikinci yarısında dört interception attı. Bu interception’ların ikisi touchdown ile sonuçlanırken Broncos, Bills’e 40 – 14 yenilmekten kurtulamadı.

Altı yıl sonra playoff oynamaya yaklaşan Broncos, bu mağlubiyetler durumunu 8-7’ye getirirken Buffalo Bills ise yedi maç sonra ilk galibiyetini aldı.

Maç sonrası kötü performansı ile ilgili konuşan Tim Tebow, “Kendime güvenim halen yerinde. Rakibe şans vermemek için daha iyi işler yapmalıyım.” dedi. Maçı yine son çeyrekte takımına kazandırmaya çalıştığını söyleyen Tebow, “Bir şeyler yapmaya çalıştım ve galibiyeti zorladım.” dedi.

Maçı 30’da 13 isabetle, bir touchdown pası ve bir touchdown koşusu ile tamamlayan Tebow, playoff şanslarının devam ettiğini söylerken, “Her şey halen ortada. Çıkıp işimizi yapmalı ve biraz daha iyi oynamalıyız. Umarım playoff’a kalırız.” açıklmasını yaptı.

Yazan: Haber Servisi