NFL’de Cumartesi günü sezonun flaş ekiplerinden Cincinnati Bengals, Arizon Cardinals’ı 23 – 16 yenerek playoff umutlarını son haftaya taşırken, Bengals WR’ı Jerome Simpson’ın yaptığı touchdown resmen maçın önüne geçti.

Andy Dalton’ın pasını yakalayan ve sahanın sol kenarından koşan Simpson, iki yard çizgisinde Cardinals linebacker’ı Daryl Washington’ın üzerinden takla atarak atlayarak seyircileri NFL’de sık görülmeyen, muhteşem bir touchdown izletti.

Yaptığı touchdown’a kendisinin bile şaşırdığını söyleyen Simpson, “Gerçeği söylemem gerekirse tamamen içgüdüsel bir hamleydi. Adamı gördüm. Bana vuracak gibi görünüyordu ve darbeyi almak istemedim. Atletik yeteneklerimi ve zıplama yeteneğimi kullandım.” dedi.

NFL’de dördüncü yılını geçiren Simpson “Büyük ihtimalle kariyerimde yaptığıma en çok şaşırdığım hareketti.” derken, “Bunun sebebi çok muhteşem olması. Bir içgüdüydü ve takımıma yardım etti. Takımıma maçları kazandırmak için elimden geleni yapmak istiyorum” açıklamasını yaptı.

Jerome Simpson’ın muazzam hareketi internette izlenme rekorları kırarken, NFL yorumcuları tarafından sezonun en güzel hareketi olarak yorumlandı. Touchdown “taklasını” buradan izleyebilirsiniz.

Yazan: Haber Servisi