24 – 25 – 26 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen Eurasia Junior Bowl, Pazar günü yapılan maç ile son buldu. Toplam 56, 19 yaş altı oyuncunun katıldığı organizasyonun son gününde oyuncular beyaz ve renkli takım olmak üzere ikiye bölündü.

Maç renkli takımın 28 – 6’lık galibiyeti ile sonuçlanırken, renkli takımın MVP’si oyun kurucu Berk Semih Güner olurken, beyaz takımın MVP’si middle linebacker Canberk Öztekin seçildi.

Maçta renkli takımın hücum koçluğunu Bora Karsak, savunma koçluğunu Alper Kalaycı yaparken, beyaz takımda hücum koçu olarak Erdem Özsalih, savunma koçu olarak Araz Aknam görev yaptı.

Bora Tamer Yılmaz’ın organizasyon sorumlusu, Milli Takım head koçu Oktay Çavuş’un ise komiserlik yaptığı organizasyonda Alper Kalaycı, Erdem Özsalih, Bora Karsak, Araz Aknam, Emre Aksoy ve Alper Akbal oyuncuları çalıştırdı.

Organizasyona, Boğaziçi Sultans, Yeditepe Eagles, İTÜ Hornets, Koç Rams, Selimiye Parslar, Ege Dolphins, Gazi Warriors, Kocaeli Sharks ve Afyon Kocatepe Victory Walkers takımlarının 19 yaş altı oyuncularının yanı sıra Amerikan futboluna yeni başlayan oyuncular da katıldı.

Yazan: Kaan Özaydın