NFL’in All-Star maçı niteliğinde olan Pro Bowl maçının iptal edilmesi gündemde. Super Bowl’dan önceki hafta düzenlenen maç sonrası NFL Başkanı Roger Goodell önemli açıklamalarda bulundu.

Roger Goodell üç hafta önceki Pro Bowl maçının kalitesizliğinden dolayı hayal kırıklığı yaşadığını ve değişimin düşünülmesi belki de Pro Bowl maçlarının tamamen sona erdirilmesi gerektiğini söyledi.

ESPN Radyo’ya konuşan Goodell, “Bu yıl Pro Bowl maçı, bizim insanlara göstermek istediğimiz türden bir futbol değildi ve bunu hayranlardan da duyabilirsiniz.” dedi. Maçta oyuncular tam performanslarını sahaya yansıtmazken, stadda bütün maç boyunca belirgin bir şekilde taraftarların yuhalama sesleri duyulmuştu.

Godell bu düşüncelerini 5 Şubat Pazar günü oyanan Super Bowl maçından önce açıklamıştı. NFL Oyuncular Birliği’nde yaşadığı hayal kırıklığı hakkında konuşan Goodell “Ya Pro Bowl’da yaptığımız şeyin kalitesini yükseltmeliyiz ya da başka değişikler düşünmeliyiz hatta sağlayabileceğimiz kalite en fazla bu kadar ise belki de Pro Bowl’u tamamen iptal etmeliyiz.” dedi.

Bu seneki Pro Bowl maçını AFC karması 59-41 kazanmıştı. Maçın MVP’si ise Miami Dolphins’in wide receiver’ı Bradon Marshall olmuştu.

Yazan: Kadir Kerem Yılmaz