Peyton Manning’in Indianapolis Colts’dan ayrılışı ile ilgili yaptığı duygusal basın toplantısının ardından, aynı gün Miami’ye gitmesi başta Miami halkı olmak üzere herkesi heyecanlandırdı. Yıldız oyuncunun uçağının Miami Dolphins tesisleri 30 dakika mesafede olan bir hava alanına dedikoduları da beraberinde getirdi.

NBA takımı Miami Heat’in yıldızı Dwyane Wade, twitter sayfasından yayınladığı mesajda, “Peyton, 18 numara, Dolphins formasıyla muhteşem duracaktır.. Haydi Steve Ross.. Marlins ve Heat stili!” dedi.

Miami şehri 2010 yazında Miami Heat’in LeBron James ve Chris Bosh’u free agency’de takıma katmasının ardından şehre yıldız isimlerin gelmesine alışmıştı. Ardından MLB takımı Miami Marlins’in dört All-Star oyuncuyu birlikte kadrosuna katmasından sonra Dolphins taraftarları Peyton Manning için Internet siteleri kurmuş ve billboard’lara ilan vermeye başlamışlardı.

Miami Heat’in bir diğer yıldızı LeBron James ise twitter’dan “Sadece şunu söylüyorum ki Dolphins’in bir quarterback’e ihtiyacı olduğunu duydum. Ve Peyton müsait.” dedi.

Peyton Manning, “Henüz takımlar hakkında ve kimlerin beni istediği hakkında gerçekten düşünmedim. Bunlar benim için çok yeni. Ama bakın, Miami Dolphins’in çok iyi bir organizasyonu var, burada muhteşem bir tarih var ve yeni bir ekipleri var.” açıklamasını yaptı.

Yıldız oyuncu “Bakarsınız son durağım Miami olmaz.” derken, Dolphins’in yeni head koçu Joe Philbin henüz Peyton Manning ile konuşmadığı ancak konuşmak istediğini söyledi.

Yazan: Kaan Özaydın