Tampa Bay Buccaneers, serbest oyuncu piyasasının en önemli yıldızlarından Vincent Jackson ile beş yıllık kontrat imzalayarak, off-season’ın en büyük yıldız transferlerinden birini gerçekleştirdi.

Adı birçok takımla anılan Vincent Jackson, free agency’nin başlamasından birkaç saat sonra Tampa Bay 55.5 milyon dolara anlaştı.

Yıldız wide receiver’ın kontratının 36 milyon dolarının garanti olduğu belirtildi. Tampa Bay taraftarları bu hamle sonrası uzun süredir bekledikleri yıldız isme kavuşmuş gözüküyorlar.

İki defa Pro Bowl olma onuruna erişen 29 yaşındaki Jackson, son dört sezonda 25 yardın üstünde tam 36 pas yakalayarak adından oldukça söz ettirmişti.

Vincent Jackson geçtiğimiz sezon 1,106 yard ve dokuz touchdown ile oynamıştı.

Öte yandan Jackson’ın eski takımı San Diego Chargers, yıldız oyuncudan doğan boşluğunu New Orleans Saints’den ayrılan Robert Meachem ile anlaşarak doldurdu.

Meachem ile dört yıllığına 25.9 milyon dolara anlaşan Chargers, 27 yaşındaki oyuncuya 14 milyon dolar garanti para verecek.

Dört yıldır New Orleans Saints forması giyen Meachem geçtiğimiz sezonu 620 yard ve altı touchdown ile tamamlamıştı. Meachem’ın adı uzun süredir Bills ile de anılıyordu.

Yazan: Kaan Özaydın