Washington Redskins’in Pro Bowl linebacker’ı Brian Orakpo ve safety Brandon Meriweather, Cumartesi gecesi Chicago Bears’a karşı oynanan hazırlık maçını sakatlıkları dolayısıyla tamamlayamadı.

Orakpo, ilk çeyreğin sonlarına doğru 33-31 gerideyken, Bears WR’ı Devin Hester pas tuttuktan sonra ona tackle yapmayı denedi ve başarısız oldu. Sağlık ekibi gelene kadar birkaç dakika eğik durumda kalan Orakpo, daha sonra yavaşça yürüyerek sahayı terk etti ve nihayet saha kenarında sol omzu sarıldı.

Orakpo’nun çıkışından kısa süre sonra, Meriweather’ın diz sakatlığından dolayı yardıma ihtiyacı vardı. RG III’nin fumble’ından sonra gelişen 8 yardlık TD koşusunu engellemek için tackle girişiminde bulunan Meriweather, sakatlandı.

Washington koçu Mike Shanahan, Orakpo ve Meriweather’ın MRI sonuçlarını beklediklerini söyledi, ancak tam bir zaman belirtmedi. Linebacker London Fletcher’ın oyun boyunca kendini iyi hissetmediği için yedek kalmasıyla ilgili ise bir bilgi vermedi.

Orakpo ile ilgili olarak daha sonra kulüpten verilen bilgilerde yıldız oyuncunun sakatlığının ciddi olmadığı, ancak hazırlık karşılaşmalarında dinlendirilip sezonun açılışına yetiştirileceği belirtildi.

Yazan: Mert Karakoç