Miami Dolphins, bu hafta sonu Pazar günü idman için sahaya çıkarken, Chad Johnson da hapisten çıkıyordu. Yıldız oyuncu, saatler sonra işsiz kaldığını öğrendi.

Dolphins, altı kez Pro Bowl olmuş receiver’ının kontratını, aile içi şiddetten dolayı tutukluluğunun bitişinden 24 saat sonra feshetti. Johnson, karısı onu evlerinin önünde darp ettiği gerekçesiyle suçladıktan sonra, Pazar sabahı 2500$’lık kefaretle serbest kalmıştı.

Olay, Johnson’ın bir Reality Show’da oynayan Evelyn Lozada’yla evlendikten neredeyse bir ay sonra gerçekleşti. 34 yaşındaki Johnson, hayal kırıklığıyla geçen Patriots’taki 2011 sezonu ardından, yeni takımında formayı kapabilmek için mücadele veriyordu. Pazar günkü idmanı takiben, koç Joe Philbin, Johnson’la yakın zamanda görüşeceğini belirtmişti.

Philbin,J ohnson’ın kontratı feshedilmeden önce, “Bunun icabına bakacağız. Zaman harcamayacağız… Hepimiz bunun içindeyiz. Bu binaya her tuğla koyan, belli bir standardı muhafaza ediyor.” demişti.

Chad Johnson, offseason’da Miami Dolphins ile anlaşmıştı. Yıldız oyuncu takımdan kesildikten sonra VH1 adlı kanal Chad Johnson’ın reality şovunun da iptal edildiğini açıkladı.

Yazan: Mert Karakoç