New England Patriots, Tom Brady’nin kendi standartlarının altında bir performans ortaya koyduğu maçta Arizona Cardinals’a sürpriz bir şekilde 20 – 18 mağlup oldu. Kicker Stephen Gostkowski’nin maçın bitimine altı saniye kala kaçırdığı alan golü denemesi Cardinals’a ikinci galibiyetini getirdi.

Maçın bitimine 1:01 kala Vince Wilfork’un kazandığı fumble ile Cardinals 30 yardında topa sahip olan Patriots, Danny Woodhead’in touchdown koşusunun iptal edilmesi ardından topu 24 yarda taşıyıp hücum etmek yerine süreyi eritmeyi tercih etti ancak bu tercih New England ekibinin sonunu hazırdı.

Maç boyunca attığı dört alan golü ile takımının maça tutunmasını sağlayan Stephen Gostkowski, altı saniye kala topun başına geldi, topu soldan dışarı atarak takımına galibiyeti getiremedi.

Patriots’da başarılı tight end Aaron Hernandez, ilk çeyrekte ayak bileğinden sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı.

Öte yandan sezonun ilk maçında sakatlanan John Skelton’ın yerine ilk 11’de sahaya çıkan Kevin Kolb, takımını geçtiğimiz hafta olduğu gibi yeniden galibiyete taşımayı başardı. Kolb, 140 yard pas, bir touchdown pası ve bir touchdown koşusuyla oynadı.

Arizona Cardinals’da bu sezon Kolb’un mu Skelton’ın mı ilk 11’e yerleşeceği tüm yaz gündemi meşgul etmiş ancak sonunda Ken Whisenhunt tercihini Skelton’dan yana kullanmıştı.

Yazan: Kaan Özaydın