Geçtiğimiz hafta deneyimli koç John Douglas Harper’ı takımın başına getirdiğini açıklayan Koç Üniversitesi’nde yeni koçun önderliğinde ilk adım belli oldu. İkinci Türkiye macerasına başlayacak olan Harper, alışıldığın dışında bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor.

Bu sene Avrupa’yı hedeflediklerini açıklayan Harper ilk olarak tüm camianın davetli olduğu bir tanışma toplantısı düzenleyecek. Harper’in konuşması dışında soru-cevap düzeninde geçeceğini anlaşılan toplantıya katılımın ne düzeyde olacağı merak konusu.

Koç Harper ile tanışma toplantısı Pazar günü saat 13:00’de Koç Üniversitesi’nde yapılacak. Üniversiteye gelen katılımcılar giriş kapısındaki yetkililer tarafından ilgili salona yönlendirilecek.

Avrupa’da koçluğunu yaptığı takımların başında 2 kere Eurobowl şampiyonluğu, 1 kere Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 3 kere İtalyan Lig şampiyonluğu ve 5 kere Division şampiyonluğu elde eden Harper’a destek olarak Türk koçlarla da takviye yapmayı düşünen Koç takımı aynı zamanda yurtdışından sporcu getirerek EFAF turnuvalarına katılmayı planlıyor.

Yazan: Efe Cem Elçi