Carolina Panthers’ın tecrübeli yıldız wide receiver’ı Steve Smith, New York Giants’a 36 – 7 mağlup oldukları maçta, Cam Newton oyundan alındıktan sonra yedek kulübesinde ona ateş püskürdüğünü söyledi.

Smith, Newton oyundan çıktıktan sonra, ayağa kalkıp yerine giren QB Derek Anderson’ı izleyip kendi hatalarını anlamak yerine somurtarak oturmasından dolayı üzüntü duyduğunu belirtti.

Takımın kaptanı ve büyüğü olarak Smith, 23 yaşındaki Newton’a pozitif kalmanın önemi ve talihsizlikle başa çıkmayla ilgili bir şeyler söylenmesi gerektiğini düşündüğünü belirtti.

Steve Smith,”Pasif olmak istemem ve olmam da. Eğer bunları ben söylemezsem, kim söyleyecek?” dedi ve ekledi “Oğlum bile olsa kimseden bunu yapmasını beklemem. Bundan dolayı ona ateş püskürdüm çünkü bu, nelerin olup bittiğini anlaması için bir şanstı. Bu,futbol oynamaktan fazlası, bu adam olmakla ve bunun ne olduğunu anlamakla ilgili.”

Newton, takımın PR çalışanları aracılığıyla yorum yapmayı reddettiğini belirtti. Takım onun Çarşamba gününe kadar konuşmayacağını bildirdi.

Yazan: Mert Karakoç