NFL Network’ten Michael Lombardi’den alınan bilgiye göre, Philadelphia Eagles QB’si Michael Vick’in kadrodaki durumu haftadan haftaya değişiklik gösteriyor ve yıldız oyuncunun kendiside bunu biliyor.

Vick “Görünüşe göre Andy Reid QB mevkisinde bir değişikliğe gitmek istiyor. Eğer böyle bir karara varırsa ben bunu desteklerim.” açıklamasını yaptı. Takımın Atlanta Falcons’a 30 – 17 kaybettiği maçtan sonra, koç Andy Reid, Vick’in durumuyla ilgili net bir değerlendirmede bulunmaktan kaçınmıştı.

Vick “İlk 11’deki yerimin sallantıda olduğunu bilmek zor bir iş ama bu koçun yapmak istediği bir değişiklik ve o kenara gel diyene kadar ben savaşmaya devam edeceğim.” dedi ve ekledi “Bu kararı kendim veremem. Bana kalsa devam edeceğim ancak bu karar gerçekten şuan koça ait.”

Öte yandan Philadelphia Eagles yönetimi, Vick’in yedeğe çekileceği söylentileri arttıktan sonra bugün yaptığı açıklamada “Vick önümüzdeki New Orleans Saints maçına ilk 11’de başlayacak.” dedi. Bu maçın skorunun Vick’in Eagles’daki geleceğini belirleyeceği büyük bir gerçek.

Yazan: Mert Karakoç