San Francisco 49ers QB’si Alex Smith, Rams karşısında 24-24 beraberlikle biten maçın 2.yarısında, beyin sarsıntıdan dolayı oyundan çıkmadan önce bulanık görmesine rağmen 14 yardlık bir touchdown pası attığı belirtildi.

Koç Jim Harbaugh, Pazar günü Smith’in 2.yarı başında bulanık görmeye başlamasından 6 oyun sonra Michael Crabtree’ye touchdown pasını attığını belirtti. Smith 6 oyun önce ,St.Louis linebacker’ı Jo-Lonn Dunbar’ın sert tackle’ına maruz kalmıştı.

Smith, Dunbar onu ilk çeyreğin bitimi sırtından yakalamadan önce Smith sola doğru kaydı. Kısaca kaskını tuttu ve yüzünü ekşitti ancak oyunda kaldı.

Harbaugh “Smith oyundan sonra bulanık görmeye başladığını söyledi.” dedi ve ekledi “Söyleyecek bir şey yok. Bu erken müdahale herhangi bir rol aldı mı? Bilmiyorum. Alex biliyor mu onu da bilmiyorum.”

St. Louis maçında Alex Smith daha sonra ligdeki ikinci yılını geçiren QB Colin Kaepernick’e yerini bırakmıştı. Colin Kaepernick’in Pazartesi günü Chicago Bears karşısında ilk 11 başlaması bekleniyor.

Yazan: Mert Karakoç