Chicago Bears’ın yıldız oyuncusu ve kaptanı Brian Urlacher, takımının kötü gidişi ve Packers mağlubiyetinden sonra meydaya ve Bears taraftarlarına veryansın etti.

34 yaşındaki linebacker, takımı son beş maçını kaybeden ve 8-6’lık seriye sahip olan koç Lovie Smith ile ilgili eleştirileri duyduğunda, sahalara dönmek üzereydi.

Urlacher “Umursamadığım iki insan tipi: taraftar ve medya” dedi ve ekledi “Koçumuzla veya oyuncularımızla ilgili istediklerini söyleyebilirler, bu beni rahatsız ediyor ancak şu çok açık ki ne dediklerinden haberdar değiller.” açıklaması yaptı.

Bacak sakatlığından dolayı saha kenarına çekilen Urlacher ayrıca “Biliyorum ki medyada kendini uzman sanan birçok kişi var ve ne dediklerini bildiklerini sanıyorlar ama birşey bildikleri yok. Lovie Smith takımımızın koçudur ve umarım uzun süre öyle kalacaktır.” dedi.

Bears taraftarları bundan da Pazar günkü 21-13’lük Green Bay Packers mağlubiyetinden de hoşlanmadı. Taraftarlar oyuncuları yuhaladı.

Urlacher iğneleyici bir şekilde “Taraftarımız bugün harikaydı, gerçekten sesleri çıkıyordu, yani yuhalama olarak. Ligde evinde yuhalanan tek takım biziz, bu benim için inanılmaz.” diye sitemli konuştu.

Yazan: Mert Karakoç