Green Bay Packers, playoff’lara son derece hazır görünüyor. Aaron Rodgers maçta üç touchdown pası ve bir koşu yaparken, RB Ryan Grant ise iki kere sayı yapma olanağı buldu. Green Bay’in defansı QB Jake Locker’a geçti vermedi ve Packers, konuk ettiği Tennesse Titans’ı sahadan 55 – 7’lik bir mağlubiyet ile evine yolladı.

2 Kasım 1983’den bu yana Packers’ın en yüksek skorunu kaydettiği bu maçta ortaya koyduğu oyunla taraftarlardan tam not aldı. Bundan yedi yıl önce de New Orleans Saints’i 52 – 3 mağlup etmişlerdi.

Packers koçu Mike McCharty maç sonrası yaptığı açıklamada “Bizim için sezonun sonlarına doğru rakiplerimizi domine etmek çok önemliydi. Son 9, 10 haftada yaptığımız buydu. Ve bir sonraki adımda bir futbol takımı olmayı amaçlıyorduk, bugün tam da böyle hissettim”  dedi.

Packers (11-4), Seattle’ın San Fransisco’yu mağlup etmesinin ardından 2 numaraya yükseldi. Green Bay normal sezonu önümüzdeki hafta Minnesota’da yapacağı karşılaşma ile sona erdirecek ve bu maç alacağı galibiyet Packers’a ilk round’u bye geçme şansı yaratabilir.

Yazan: Aykut Hacıoğlu