Geleceği belirsiz olan NFL’in All-Star maçı Pro Bowl’un galibi 62 – 35’lik skor ile AFC karmasını geçen NFC oldu. Mücadele açışından her zaman olduğu gibi hafif geçen Pro Bowl, her şeye rağmen on yılların en renkli Pro Bowl’larından oldu.

Normal sezona damgasını vuran Houston Texans defensive end’i J.J. Watt’ın bir pozisyonda wide receiver oynayıp Peyton Manning’in bir TD pasını parmaklarının ucundan kaçırması olsun, maç ortasında takım değiştiren oyuncu dahi gördük.

Pro Bowl’un ardından emekli olacağını açıklayan tecrübeli center Jeff Saturday’in, son snap’ini yıllarca Indianapolis Colts’da beraber oynadığı Peyton Manning’e yapabilmek için bir pozisyonluk NFC karmasından AFC’ye geçmesi maçın en ilginç anlarından biriydi.

Bu pozisyon sonrası maç topu hatıra olarak Jeff Saturday’e verilirken, NFL severler olarak iki efsane oyuncu Peyton Manning ve Jeff Saturday’yi son defa bir arada görmüş olduk.

Maç boyunca NFC hücumundaki herkes oldukça rahat bir şekilde performanslarını ortaya koyarken, AFC beş top kaybı yaparken sayılarının çoğunu maçın çekişmeli geçmediği anlarda geldi.

Birçok yıldız isim arasından maçın MVP’si ise Minnesota Vikings’in tight end’i Kyle Rudolph oldu. Rudolph maçı 122 yard ve bir touchdown ile tamamladı.
NFL’in Pro Bowl’un geleceği ile ilgili kararını önümüzdeki aylarda vermesi bekleniyor.

Yazan: Kaan Özaydın