NFL tarihinin efsane oyun kurucularından olan ve beş defa Amerikan futbolundan emekli olup geri dönen Brett Favre, Pazar günü tekrardan NFL’e geri dönüyor ama bu sefer NFL Network yorumcusu olarak. Üç defa normal sezon bir defa da Super Bowl MVP’si olan efsane oyuncu Pazar günü NFL Network’un gün boyu yapacağı Super Bowl XLVII programında Baltimore Ravens – San Francisco 49ers maçını yorumlayacak.

2010 yılında NFL’den emekli olan Brett Favre, böylece 1997 yılında takımı Green Bay Packers’ı 35 – 21’lik skor ile New England Patriots karşısında Super Bowl şampiyonluğuna taşıdığı New Orleans şehrine de geri dönmüş olacak.

Brett Favre, Associated Press’e yaptığı açıklamada Amerikan futbolunun günlük stresini ve eziyetini değil de takım arkadaşlarını ve koçlarını özlediğini söyledi.

“NFL hayranları ile Super Bowl’da tekrar bir arada olacak olmak çok güzel.” diyen Favre’a Pazar günü Marshall Faulk, Kurt Warner ve Deion Sanders gibi Super Bowl şampiyonluğu tatmış isimlerle birlikte Rich Eisen’ın konuğu olacak.

Yazan: Kaan Özaydın