Seattle Seahawks karşısında iki defa 20 sayı farkla öne geçtiği maçı son saniyelerde gelen alan golü ile kazanabilen Atlanta Falcons’ın head koçu Mike Smith, sadece bir playoff galibiyetinin onlar için tatmin edici olmadığını söyledi.

“San Francisco’nun… pardon Seattle Seahawks’in ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyorduk ve çok büyük bir direnç gösterdiler.” Diyen Smith, yaptığı dil sürçmesiyle aklının en başından beri 49ers maçında olduğunu gösterdi.

Seahawks’i 30 – 28 geçen Falcons koçu, “Maçın sonunda istediğimiz oyunları yaptığımız ve maçı kazanabildiğimiz için çok şanslıyız. “ dedi.

Bu maç sadece Falcons’ı NFC Finali’ne çıkarmakla kalmadı head koç Mike Smith ve oyun kurucu Matt Ryan’ın kariyerlerindeki ilk playoff galibiyetleri olmuş oldu.

“Çabuk bir şekilde hazırlık modumuza geri dönmeliyiz. Bu galibiyet bize playoff’larda bir maça çıkma hakkı daha verdi ve playoff’larda sürekli oynamaya devam etmek istersiniz.” diyen Smith, “Oyuncularımın bu haftaki San Francisco maçının ne kadar önemli olduğunu bildiğini düşünüyorum.” diye açıklamalarını sonlandırdı.

Yazan: Kaan Özaydın