Seattle karşısında Washington Redskins’in yıldızı Robert Griffin III’ün sağ dizinin iyi olmadığına dair belirtiler vardı ama son raporlar işlerin daha kötü olduğunu gösterdi.

Çekilen MR’da Washington Redskins’in çaylak quarterback’inin sağ dizinin ön çapraz bağlarında ve dış yan bağlarında yırtıklar olduğu tespit edildi. Fakat bu zedelenmelerin yeni mi yoksa eskiden kalma mı olduğu bilinmiyor. Yıldız oyuncunun bu sakatlıktan ötürü dizinden ameliyat olacağı açıklandı.

Washington Post’tan Mark Maske ve Mike Jones, MRI sonuçlarını ilk bildirenlerdi.

Griffin, Pazar günü Seattle Seahawks’a  24 – 14 kaybedilen NFC wild-card maçının dördüncü çeyreğinde diz sakatlığı yüzünden maçı terk etmek zorunda kalmıştı.

Redskins koçu Mike Shanaha, Pazartesi günü yapılan basın toplantısında Griffin’in MRI’ı ile ilgili olarak ”yoruma açık bir durum” dedi. Bu yüzden takım Dr.James Andrews’u Florida’ya yolluyor. Redskins’in sahibi Dan Snyder’in de Griffin ile beraber Florida’ya gideceği söyleniyor ki bu durum iyiye işaret değil. Washington Post da Griffin’in durumunun yoruma açık olduğu fikrini destekledi ama belli ki Griffin için bir şeyler iyi gitmiyor.

Yazan: Kadir Kerem Yılmaz